Referanser

Bjergabygg A/S

«Med mange telefonselgere som ønsker møter om ting de påstår bedriften min trenger hver dag, takket jeg noe motvillig ja til et uforpliktende møte med Pengit. MEN: min erfaring er rask, profesjonell, ryddig og høflig prosess! Resultat: Jeg har spart tid OG reduserte kostnader både for nå og for fremtiden for noen av våre ikke-strategiske kostnader, uten at avtalevilkår/leverandører for øvrig er endret.

Alltid skeptisk når vi lokkes med «no cure – no pay» , men Pengit har holdt det de lovte underveis i prosessen og det avtalte honoraret HVIS de lyktes er vel fortjent og betales med glede».

Tor Erland Asdahl, daglig leder

Elite Vinduspuss AS

«Vi har benyttet Pengit ved Tor Martin Birkeland som konsulent for å finne muligheter for å redusere kostnadene i vår bedrift. Før arbeidet ble igangsatt ble vi presentert for en samarbeidsavtale som var særdeles bra utformet med et enkelt forståelig språk og uten unødvendige ord. Bare den skapte tillit. Birkeland fikk fem av våre største leverandører å se nærmere på. Vi er godt fornøyd med resultatet og anbefaler gjerne Pengit og Tor Martin Birkeland til andre bedrifter».

Øysten Fremstad, daglig leder