Karriere

Pengit.no er et selskap i vekst, men vi ønsker  å bli større! Vi søker flere dyktige folk med energi og ambisjoner og er alltid på utkikk etter nye og erfarne talenter.

Vi ser etter deg som er proaktiv og utpreget løsningsorientert. Er du dyktig til å identifisere deg med kundens situasjon og skape gode relasjoner – samtidig som du ser muligheter hvor kanskje andre gir opp? Da er du den rette personen for oss! Du må like å arbeide i et hektisk og resultatorientert miljø, og gjerne ha erfaring innen analyse, administrasjon og økonomi. Våre tjenester favner bredt og det er store karrieremuligheter for den rette person.

Studenter og nyutdannede –  Vi ser etter deg som ønsker å bruke den teoretiske læringen i et praktisk format. Vi har et dedikert og ungt team med deltidsansatte som er studenter på UIS og BI i Stavanger og vi ønsker å utvide dette teamet. Arbeidstiden er meget fleksibel og vi tilpasser dette individuelt.
Arbeidsoppgaver vil være oppfølging av eksisterende bedriftskunder, samt innledende kontakt med potensielle bedriftskunder i hele Norge. Stillingen krever utmerket skriftlig og muntlige ferdigheter, samt at du er strukturert og effektiv.
Erfaring innen salg og markedsføring er en fordel, men ikke et krav. Vi vektlegger evnen til å kommunisere og det å kunne jobbe godt sammen i team.

Erfarne – Har du arbeidserfaring innen økonomi, analyse og administrasjon og ønsker å være med å utvikle og forme et selskap i vekst kan vi være det rette arbeidstedet for deg. Vi er et lite og dynamisk selskap og vi er opptatt av korte beslutningsprosesser og tydelig kommunikasjon. Som et ungt selskap i vekst er vi opptatt av å lære av andre sine erfaringer og synspunkter, hos oss er det alltid rom for forbedringer. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Et absolutt krav derimot er at du har et stort pågangsmot, har en positiv innstilling.

Kjenner du deg igjen i dette håper vi å motta din søknad og CV på tor@pengit.no.